Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Heeft u zakelijke belangen of plannen voor ondernemen in (hoge) risicolanden? Dan is het zinvol u te laten informeren over de risico's die u mogelijk tegen kunt komen. Trapital kan u daarbij van dienst zijn.

Intelligence seminars

In samenwerking met enkele partners organiseert Trapital onder andere verschillende intelligence workshops en evenementen voor organisaties die meer willen weten over zakendoen in bepaalde ‘risicolanden en regio's’, waaronder het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA). Veel van deze evenementen worden bijgestaan door gastsprekers, inclusief landenexperts, internationale ondernemers, risicomanagers en advocaten.

Het doel van deze, meestal interactieve, seminars is om deelnemers te voorzien van belangrijke achtergrondinformatie, voordat ze naar een risicoland reizen. Dit kan variëren van sociaal politieke en economische onderwerpen tot veiligheidsrisico's per industrie, land of stad. Ook komt een stuk '(social) cultural awareness' aan bod, dat vaak meer vertelt over de achtergrond van de lokale bevolking.